Home » Romania » Politica » Liviu Dragnea vrea suspendarea Presedintelui

Liviu Dragnea vrea suspendarea Presedintelui

Liviu Dragnea vrea suspendarea Presedintelui

 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, marţi, că până miercuri seară, cel târziu joi, va lua o decizie ca urmare a respingerii de către preşedintele Iohannis a nominalizării lui Sevil Shhaideh pentru funcţia de premier. Liviu Dragnea a motivat că vrea să “cumpănească foarte bine” pentru că nu este o decizie uşoară. De asemenea, el a spus că nu va ezita să ceară suspendarea preşedintelui.

 

Liviu Dragnea, care a venit la conferinţa de presă alături de copreşedinţii ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, a spus că a urmărit cu “stupefacţie” anunţul preşedintelui Klaus Iohannis, care a respins propunerea ca Sevil Shhaideh să fie premier.

“Împreună cu colegii mei am analizat în ultimele ore care ar fi resorturile care ar fi putut sta în spatele acestei decizii a preşedintelui. Nu am reuşit să găsim niciun motiv constituţional şi nici alt motiv care să ţină de alte elemente şi părerea noastră este că, de fapt, acest om vrea să declanşeze o criză politică în România”, a declarat Dragnea.

El a spus că a sperat că preşedintele Klaus Iohannis şi cei cu care se consultă acesta au înţeles, după alegeri, că “românii nu mai vor jocuri politice pe spinarea lor”.

loading...

“M-am înşelat. Înţeleg că domnul Iohannis nu vrea să respecte votul din 11 decembrie”, a mai spus liderul PSD.

Vezi si-In 2017. Se pregateste iesirea Frantei din UE si NATO: „Trebuie sa votam impotriva sclaviei impuse de tehnocratii de la Bruxelles”

El a mai afirmat că, după ce s-a consultat cu colegii săi, a decis că va lua o decizie miercuri, cel mai târziu joi: “Mâine, cel mai târziu joi, o să trebuiască să luăm o decizie. Vreau să cumpănesc foarte bine, dar nu între interesele personale şi de grup, ci între ce e bine şi rău pentru români. Nu va fi o decizie uşoară”.

Liviu Dragnea vrea suspendarea Presedintelui,Liviu Dragnea vrea suspendarea Presedintelui,Liviu Dragnea vrea suspendarea Presedintelui,Liviu Dragnea vrea suspendarea Presedintelui,Liviu Dragnea vrea suspendarea Presedintelui,Liviu Dragnea vrea suspendarea Presedintelui,Liviu Dragnea vrea suspendarea Presedintelui

Liviu Dragnea vrea suspendarea Presedintelui

news.ro

loading...

Add a Comment

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

More 29 posts in Politica
Recommended for you
Detalii CUTREMURĂTOARE ale atacului final pregătit de Dragnea și PSD!

Detalii CUTREMURĂTOARE ale atacului final pregătit de Dragnea și PSD! Dezincriminarea partiala a abuzului in...